torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Nimierkkijahdissa



Nimierkin "rikokset"?
Kirjoittanut: erkkinimi 13.3.2008 klo 08.39

Nimimerkki Nimierkki tappoi erän talon asukkaita. Tämä tappotapahtuma alkoi 18.06.2007 kello 17.00 ja loppui 18.06.2007 kello 17.01. Nimierkin mielestä hän ei ole syyllistynyt rikokseen koska tapahtuma kesti vain yhden ( 1 ) minuutin. Toinen hänen puolustuksensa on että kun hänellä oli punaiset lasit niin hän ei voinut nähdä mitä teki.


http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=114&conference=4500000000000800&posting=22000000033577210
________________________________________

Ystävämme "Salmin rajavartija" siirtää nyt "Karjala-keskustelua" ihan uuteen aspektiin. Allekirjoittanut ei sitten olekaan enää pelkkä "komueki" vaan nyt jo ihan puhdas murhamies. Kaikkeen sitä internetkeskusteluihin osallistumalla näköjään voi syyllistyäkin :)

Suomi24:n Karjalan palautus -palstalla hän on jo jonkin aikaa esiintynyt "JuKi" -nimmarilla mustamaalatakseen oikean "JuKi":n takaa löytyvää Jukka Kivimäkeä, jonka kanssa on ilmeisesti joutunut törmäyskurssille. Allekirjoittanut saa tältä "Salmin rajavartijalta" tämän tästä "kritiikkiä" milloin mistäkin. Lähinnä miestä näyttää sieppaavan se, ettei itse osaa "keskustella" muusta kuin Salmiin talvisodan aikana jääneistä lehmistä ja siitä, ette "neuvostobolshuilla" ole esittää kuittia suomalaisten rajan taakse jättämästä omaisuudesta, eikä muut keskustelijat tahdo löytää tietä samalle aaltopituudelle hänen kanssaan. Tapaus on sikäli ainutlaatuinen, että kyseinen "keskustelija" on pistänyt junttimaisella uhollaan pilalle jo useamman keskustelupalstan, aina heininen.net:in vieraskirjasta lähtien. Vaan antaapa rajavartijan uhota, kaikkien kukkien pitää saada kukkia, tunkiossakin.

Karjala -keskustelun taso käy jo ihan tosissaan sääliksi. Esim. Suomi24:aa hallitsevat palauttajia huvikseen kiusaavat provot, itseään viihdyttävät pellet, omia vainoharhojaan ruokkivat jankuttajat ja nämä "rajavartijan" kaltaiset ressukat. ProKarelia ja muut ns. "palautusjärjestöt" harrastavat yksinpuhelua ja moralisointia, jota ei kuuntele kukaan ja muut, ennen välillä jopa asialliset aiheesta keskustelijat ovat kadonneet aiheen piiristä kokonaan, totaalisen kyllästyneinä.

ProKarelia toivoo asian etenevän Gandhin tiellä: "Ensin olet heille ilmaa, sitten he nauravat sinulle, sitten he taistelevat sinua vastaan – sitten sinä voitat!"
Todellisuudessa Karjalan palautus näyttää etenevän
hieman toisella tavalla: "Ensin olet heille ilmaa, sitten he nauravat sinulle, sitten he nauravat sinulle lisää – sitten sinut unohdetaan.") "

Ei kommentteja: