torstaina, toukokuuta 10, 2007

Avoimuutta tännekin

Karjalaa takaisin bloggaava on huolissaan:

Salainen blogi
"Arvoisa kollegamme ei enää päästä rahvasta edes lukemaan blogiansa. Tähän hänellä on toki kiistaton oikeus, ei tulisi mieleenkään esimerkiksi lyödä heinällä. Tuntuu vain jotenkin epäjohdonmukaiselta. Panee myöskin miettimään motiiveja: onko ilmennyt jokin äkillinen uhka Karjalan palautuksen toteutumisesta."


Ei syytä huoleen, taas pääset muiden mukana lukemaan tätäkin.
Tässä blogissa nyt vain on pariin otteeseen keskustelu äitynyt sellaiseksi, ettei se ole kaikkien katseltavaa vaan se on ollut parempi siirtää yksityiseksi. Nyt on kevätsiivous suoritettu ja rönsyt poistettu, joten ei ole mitään syytä enää piilotella. Kai se nyt komerossa käynti on sallittua silloin tällöin minullekin, kun se on Karjalan palauttajillekin. Eikös se arvoisia Karjalaa takaisin bloggaava ollut juuri itse sitä mieltä, ettei Nimierkkiä tarvitse kutsua jokaiseen Karjala-keskusteluun? Pitäisikö hänet sitten vastaavasti kutsua tänne, jos ovi laitetaan välillä säppiin?

Kiitän keskusteluun osallistuneita mielipiteistä, kaikki on tallessa vaikkei ne tällä sivulla enää näy. Sen verran tein muutoksia, että hyväksyn tästä lähin jokaisen jätetyn kommentin erikseen. Tiedoksi vain, että henkilökohtaisuuksia en julkaise. Ne voitte lähettää sähköpostiin ko. henkilölle itselleen ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No johan tämä nyt on mälsää! Olisit sen psykoanalyysin edes voinut jättää tänne ;)

Nimierkki kirjoitti...

Jotain rajaa herjanheittoonkin, Justus ;)

Julkaisen sen "psykoanalyysisi" sitten kun olet tehnyt siitä väitöksen ja tarkistuttanut sen. Siihen saakka se on minusta pelkkää panettelua.

Karjala takaisin kirjoitti...

Ei tietenkään tarvitse kutsua, minähän korostin että en edes löisi heinällä.