perjantaina, huhtikuuta 24, 2009

Vakka löysi kantensa


Minä olen moitiskellut Karjalan palauttajia ja ennen kaikkea Pro Kareliaa siitä, kuinka kysymys Karjalan palauttamisesta on pilattu perse edellä puuhun kiipeämällä, eli vääriin asioihin keskittymällä ja vääriä mantroja hokemalla, ja sitähän se touhu on yhä. Nyt sinne samaan mäntyyn näyttää jo tunkevan Pro Karelian kaveriksi ja vastapainoksi nämä "antifasistit", jotka ovat jo ehtineet Pro Kareliankin julistaa rikollisjärjestöksi.

Täytyy myöntää, että noita juttuja lukemalla alan paremmin ymmärtää Suomi24:n Karjalan palautuspalstalla reuhaavan "kerettiläisen" ja muiden palstan puskajussien suurta huolta näistä "antifasisteista" ja sitä kuinka mielellään he julistaisivat kaikki Karjalan palautusta vastustavat tuohon sakkiin. Kiitän tarjotusta kunniasta, mutta en edelleenkään aio liittyä näihin "antifasisteihin", eivätköhän he pärjää ilman minuakin.


Täytyy vain sanoa, että vakka on nyt kantensa löytänyt ja sen se myös ansaitsee, eli onneksi olkoon Pro Karelialle. Toivottavasti liitostanne "antifasistien" kanssa tulee pitkä ja yhtä antoisa ja myrkyisä kuin nämä tämä alkutaival on ollut.

Ei kommentteja: