keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2009

Menetetyt tilaisuudet...

"Kaikki mikä on laillista ei välttämättä ole oikein" Näin meni lausahtamaan presidentti Halonen Istanbulissa. Eli nykyrajat ovat kyllä laillisia ja venäläiset omistavat luovutetun alueen kiinteistötkin laillisesti, mutta onko se oikein kun ihan presidenttikin nyt myöntää, ettei välttämättä?

Missäs viipyy Veikko Saksin win-win huutoihin päättyvä pakina aiheesta? Kyllähän noin merkittävällä lausella saadaan presidenttikin nyt palautushankkeen taakse, Ahtisaarellekin riitti kun meni Nobeljuhlassa tunnustamaan olevansa Viipurista syntyisin - sekin oli palauttajapiirien mukaan jo "merkittävä kannanotto" - johonkin, mihin lie sitten...

Eikä nyt takerruta siihen, että Halonen kommentoi Fortumin palkkioita, eikä Karjala-kysymystä... Jostainhan se on riemu Karjalaa palauttavankin revittävä kun ei muutakaan ole palautusrintamalla tarjolla ;)

Venäjän presidentti Medvedev saapuu Suomeen huhtikuun lopulla. Jokohan palautusjärjestöt saisivat itseään niskasta kiinni ja tienposkeen Karjala takaisin! - kyltteineen? Eivät uskaltaneet mennä keskustelemaan Karjalan palautuksesta našien kanssa 23.3 kun nämä tulivat osoittamaan mieltään Viron suurlähetystön järjestämiä tilaisuuksia vastaan. Medvedev tuskin pysäyttää Volgaansa aluepalauttajien kohdalla, ei niin tehnyt Putinkaan, joten eiköhän mieln osoittaminen olisi turvallista ja vailla pelkoa joutua keskusteluun venäläisten kanssa, eli ei muuta kuin kyltit esiin ja tehkää vaihteeksi jotain sen Karjalan palauttamisen eteen? Puhetta maailmaan mahtuu ja internettiin tekstiä, mutta konkretialla asiat etenevät.

Hip hip ja win win! Hauska pääsiäistä ;)

Ei kommentteja: