keskiviikkona, toukokuuta 12, 2010

Tiitinen, näytä se listas!


No niin, Seppo Tiitisen (kuvassa) listaa ei vieläkään julkaistu. KHO kumosi Helsingin hallinto-oikeuden aiemmina antaman päätöksen, jonka mukaan Supon olisi luovutettava Tiitisen listana tunnettu asiakirja sitä pyytäneelle toimittajalle. Nyt se jää sinne Tiitisen kassakaappiin ainakin näillä näkymin vuoteen 2050 saakka, jonka jälkeen salassapitoaika päättyy. Tällä ilmeisesti varmistellaan, että viimeinenkin listalla oleva henkilö on jo silloin jättänyt tämän sirkuksen taakseen.

No kaikkiahan tämä päätös ei tietenkään miellytä. Tuulikki Ukkola oli tietysti heti raakkumassa, että Tiitisen lista pitää saada julkiseksi vaikka erillislain voimin. Tuulikkihan on tunnetusti utelias ihminen, joten kyllä häntä arvatenkin ahdistaa jo kun ei pääse listan nimiä tavaamaan, josko sieltä tuttuja löytyisi.

Suomettumisen ajan kähmintä- ja salailukulttuurista tässä tietysti on kyse, ihan niin kuin Tuulikki epäileekin, eihän tässä tosiaan ole päästy askeltakaan länsimaisen demokratian ja sananvapauden suuntaan. Tällä Tuulikki tarkoittanee sitä, että vaikka listassa ei varsinaisia vakoilijoita olekaan niin siitä huolimatta mokomat DDR:n edustajien kanssa vehkeilleet kansalaiset on saatava median riepoteltavaksi ja kansan tuomittavaksi.

Valtiotieteen tohtori Jukka Tarkkaakin hiertää kun ei ole päässyt listaan tutustumaan. Tarkka kyseenalaistaa jo hallinnollisten ja poliittisten tahojen uskottavuudenkin kun hänen vuosikausia kestänyttä uteliaisuuttaan ei tyydytetä. Tarkka onkin alkanut epäillä, että listalla on joku tosi isokenkäinen henkilö, jonka toiveesta Supo on pistänyt asian piiloon. No, Mauno Koivistolla on aika iso mono ja hänen käskystäänhän se alunperin kassakaappiin laitettiinkin, mutta onko Manu listalla? Taisihan hän tosiaan työnsäkin puolesta muutaman kerran DDR:laisten kanssa jutustella, tiedä vaikka olisi sillä itselleen jonkin merkinnän Stasin papereihin saanut.

Tähän yleisönosastojen jo noitavainoja lähenteleviin vaatimuksiin ja suomettuneita jahtaavien revanssistien tunteenpurkausten väliin yrittää Helsingin yliopiston poliittisen historian professori Seppo Hentilä kertoa, että KHO:n päätöksellä suojellaan listalla olevia henkilöitä. Hentilän mukaan myös henkilöiden mustamaalauksen välttäminen vaikutti KHO:n päätökseen. Listalla kun saattaa olla vain sellaisiakin henkilöitä, joilta DDR:n tiedustelija toivoi saavansa tietoja. Ei Tuulikkia, Jukkaa ja lynkkausosastoa tällainen kiinnosta - päitä on saatava vadille ja sillä siisti.

Sähköpostiini tupsahti tällainenkin asiaa sivuava tiedote, jonka tässä nyt kyllä ihan ilman lupaa julkaisen. Kansalaiset, joiden uteliaisuuden nälkää ei vieläkään tyydytetty, näyttävät olevan jo valmiit ottamaan oikeuden omiin käsiinsäkin. O tempora, o mores, vai miten se menikään....
_______________________________________________
Tiedote: julkaisuvapaa heti

KNIFFIJV Web julkaisee Tiitisen listan rikkomatta lähdesuojaa!

KNIFFIJV Web keksii tarvittaessa nimet listaan vaikka itse! Tiedossa on että eräillä yksityisillä omatoimisilla salaliittojen tutkijatahoilla on hallussaan oikeiksi epäiltyjä kopioita alkuperäisestä aineistosta tehdyistä arvailuista. Myös alkuperäisen aineiston unissaan nähneitä ja siitä huhuja kuulleita on joukossa. Laudekasan lähdesuojaa ei rikottu. Ei rikota tämänkään kasan.

Verkkoyhteisö Kansalaiset neuvostofasistit imppaamassa fakki fasistisia vaippanatsin jäänteitä vastapalloonsa KNIFFIJV Web on tänään, eilen ja huomenna julkistetun tiedotteensa mukaan lupautunut keksimään Tiitisen listan tietolähteen osalta nimettömänä, tietosiaällöltään päättömänä ja missään tapauksessa lähdesuojaa tai lauteita rikkomatta.

Se (ne, nämä, nuo, te) yksityinen, julkinen, salainen tai extraterrestiaali taho, jonka hallussa on kopio tai muu selvitys ko. Stasi/Rosenholz/Af Grann-aineistoista, voi toimittaa materiaalin nimettömänä KNIFFIJV Webin käyttöön, jolloin KNIFFIJV Web sitoutuu laittamaan ne kassakaappiinsa ja julkaisemaan sivustollaan itse keksimänsä paremman listan ja pitämään salassa kaiken mahdollisen tietonsa ja olettamuksensa itsensä henkilöllisyydestä ja muista tunnistetekijöistä tai terveydentilasta. Emme riko lähdesuojaa oikeuden päätökselläkään tai siitä huolimatta.

Helsingissä 12.5.2010

Kansalaiset neuvostofasistit imppaamassa fakki fasistisia vaippanatsin jäänteitä vastapalloonsa KNIFFIJV Web
psta

Veikko Eiramaa
tutkija, linjatoimikunnan koordinaatioavustajan alatukivarren tappi

Olavi Suuntimo
kotirouva, Helsinki

Jenni Savolainen
kommentaattori, tilastokeskus