maanantaina, huhtikuuta 14, 2008

Liittokokous lähestyy
Nyt on jännät paikat. Jokohan ProKarelia pystyy kaappaamaan vallan Karjalan liitossa, jonka liittokokous on ensi lauantaina 19.4?
Viimeksi (23.04.2005) tuli pahasti takkiin, eikä Saksin Veksikään (kok) ole vieläkään toipunut siitä. Traumaa on pitänyt tämänkin kevään aikana purkaa useampaan otteeseen ProKarelian pakinasivuilla. Viimeksi tänään sinne ilmestyi pitkä valitus siitä kuinka häpeällinen edellinen kokous oli (kun ProKarelian ehdokasta ei valittukaan) ja kuinka puoluepoliittista koko liiton johto nykyään on.
Pitkin kevättä ilmestyneiden valituspakinoiden rivien välistä on kyllä aistittavissa, ettei Saksi itsekään oikein usko enää vallankaappaukseen. Kun usko menee, silloin syytetään ja syyllistetään, näinhän ne palautusjärjestöt yleensä muutenkin toimivat. Eihän sitä tiedä, vaikka ProKarelia olisi tällä Laukkasen mollauskampanjallaan saavuttanut ja käännyttänyt riittävän monta kokousedustajaa? Lauantaina se nähdään.

Karjalaiset kesäjuhlat 2008 Tampereella

Sepollakin (kuvassa) on tänä vuonna lyhyt matka apinaansa (kuvassa) ulkoiluttamaan, eikä poliisikaan voi laittaa tällä kertaa matkustuskieltoon ;) Korkeintaan putkaan tai kotiarestiin....

http://www.karjalanliitto.fi/index.phtml?s=196

Ei kommentteja: