tiistaina, syyskuuta 04, 2007

Lisää epämääräisiä viestejä....

ProKarelia päsäyttää taas varsinaisen uutispommin. Ei ihan "Halosen vappupuhe" -tasoa, mutta jostainhan ne uutiset on ProKareliankin keksittävä:

"Liettuan pääministeri Kazimiera Prunskiene otti Karjalan kanssani esille jo kesällä 1990 ja sanoi, että kun Baltian maat ovat itsenäistyneet, sitten tulee luovutetun Karjalan vuoro".
+++
Tohtori Jukka Seppinen (kuvassa) on ensimmäinen suomalainen, joka omalla nimellään kertoo, että hän on saanut selkeitä viestejä jo Neuvostoliiton politbyroolta Karjalan asiasta. Hän myös antaa yhden korkea-arvoisen viestintuojan nimen. Kuka kertoo seuraavan? "

http://prokarelia.net/fi/?x=artikkeli&article_id=1353&author=10

Siis nyt on jo Liettuankin pääministeri tarjonnut Karjalaa takaisin? Ja ihan Ruotsinsalmi 200-vuotta projektin pääsihteerille? Odotan todella mielenkiinnolla kuka kertoo seuraavasta tarjouksesta. Minulle sitä tarjottiin kerran Viipurissa, mutta alkoholilla taisi olla osuutta asiaan. Tunnustan kieltäytyneeni tarjouksesta ;)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Minulle sitä tarjottiin kerran Viipurissa, mutta alkoholilla taisi olla osuutta asiaan. Tunnustan kieltäytyneeni tarjouksesta ;)"

Se on siinä: tuosta sait Karjalan palauttelijoiden ikuiset vihat päällesi. Häpeä!