maanantaina, syyskuuta 17, 2007

Pillit pussiin (taas).


Aikaisemmin osana ProKarelian verkkosivustoa toiminut keskustelualue KareliaForum sai ansaitsemansa lopun (toistaiseksi) kun ylläpito päätti viheltää pelin poikki. Keskustelualue irrotettiin aikoinaan näennäisesti ProKarelian sivustosta omaksi sivustokseen, koska siellä käydyt keskustelut tahtoivat leimata ProKareliankin. Pariin otteeseen forum on sitten laitettu "lomalle" juttujen käydessä liian levottomiksi ja nyt vihdoin ProKarelia veti sitten koko töpselin seinästä.
Syyksi forumin hyllyttämiselle Veikko Saksi (forumin admin nimim. Karelianisti) ilmoittaa, että "Forumin kirjoitteluun ja ylläpitoon kaikkiaan käytetty aika ei näytä palvelevan tavoitteita eli syvällisen tiedon generoimista keskustelujen avulla." No, voihan sen noin sievästikin sanoa.

Tosiasiassa ProKarelia ei enää halunnut ylläpitää keskusteluforumia, jossa Karjalan palauttajat olivat selvästi koko ajan puolustuskannalla ja vastustajien argumentointiin ei keksitty enää vastinetta. Yksi toisensa jälkeen keskustelijat häipyivät forumilta, eikä jäljelle jääneistä ollut todellakaan enää generoimaan ProKarelian tavoitteisiin yhtään mitään.

Suurta yleisöä forum ei koskaan tavoittanut. Loppuaikoina siellä jaksoi "essuloida" enää puolentusinaa aktiivia ja lukijamäärät lienevät olleet maksimissaan parinkymmenen tienoilla. Jäähyväisviestissään Saksi kirjoittaa: "Forumin kävijämäärä on laskeva, mikä varmaankin johtuu sisällöstä." Eihän se toki forumin aiheesta voi johtua....

2 kommenttia:

Kavkaz fi nettisivuston keskustelusivusto kirjoitti...

Karjala takaisin Mauno Koiviston ihmeellinen pankkiura. Missä pankissa lasketaan vain menoja, ilman varallisuutta ja tuottoja?

Sopinee sama ihmettely nimi-erkkiinkin

ihmisoikeusaktivisti Seppo Lehto aluepalauttaja

Anonyymi kirjoitti...

"ihmisoikeusaktivisti Seppo Lehto aluepalauttaja"

Öy nöy, Suomen ahkerin nettipelle löysi Ekin blogin...

LOL :D