perjantaina, elokuuta 24, 2007

Manujahti virallisesti avattu....ProKarelia on nyt päättänyt laittaa Karjalan palautuksen epäonnistumisen Koiviston syyksi.
Ainahan sitä syntipukkia tarvitaan.

24.08.2007
ProKarelia
» KOIVISTO ESTI PALAUTUKSEN...


24.08.2007
ProKarelia:
"Koiviston kielteinen suhtautuminen Karjalan palautukseen on muokannut vahvasti suomalaisten mieliä ja vaikutukset erityisesti poliittisella taholla näkyvät yhä vahvoina. "

"Jo edelliset sitaatit osoittavat, että Suomen presidentti Mauno Koivisto on tehnyt parhaansa estääkseen Karjala-keskustelun uudistuneen Venäjän kanssa. Venäjän osittain kaaottisessa 1990-luvun alkutilanteessa eivät Koiviston voimakkat toppuuttelut ole varmasti motivoineet asian edelleen kehittämiseen. On isänmaallisilla venäläisillä ollut ihmettelemistä Suomen johdon suhtautumisessa."

22.08.2007
ProKarelia:
"Presidentti Mauno Koivisto oli kieltämisasiassa korkein virkavastuulla toimiva henkilö. Hän on myöhemminkin yrittänyt suitsia Karjala-palautuskysymyksen käsittelyn pelottelemalla sodan uhkalla. Sellainen toiminta ei ole Suomen presidentille soveliasta."

15.08.2007
ProKarelia:
"Miksi Koivisto toimi omien kansalaisten etujen vastaisesti, on yhä epäselvä. "

15.08.2007
ProKarelia
"Valtiomies ajattelee kansansa parasta ja hänen päämääränään on kansalaisten ihmisoikeuksien toteuttaminen, hyvinvointi ja turvallisuus. Koiviston päätös ei tue ajatusta, että hän olisi ottanut nämä asiat huomioon päätöstä tehdessään.

Onko Suomen presidentillä oikeus yksin tehdä päätöksiä Suomen rajoista? Perustuslain mukaan eduskunta päättää maan rajoista. Jeltsinin hallinnon neuvottelutarjouksen pohjalta Koivisto kuitenkin yksin teki päätöksen, että perustuslaki ohitetaan ja rajoista ei neuvotella. Tämä päätös tehtiin maan etujen vastaisesti. Tämän asian kohdalla on hyvä kysyä presidentin vastuun toteutumista."

++++++++

Aluepalautus ry:n Lasse Koskinen lataa jo suorempaa:

"Koivisto oli väärä mies Suomen johdossa oikeaan aikaan. Sen ovat kansalaiset ovat todenneet Aluepalautus ry:lle moneen kertaan. Aluepalautus ry:lle on tullut vuosien mittaan runsaasti kannanottoja, jonka mukaan Koivisto tulisi asettaa valtakunnan oikeuteen Suomen alueiden palautuksen laiminlyöntien johdosta."

"Koivisto on historian tuomionsa saanut ja lisää on tulossa. Palautus etenee väistämättä, kuten palautusjärjestöt ovat todenneet. Hävetkää entiset ja nykyiset päättäjät. Kiitos Kainuun Sanomille."

+++++++

Niin kuin blogiini liittämästä kuvastakin näkyy, palautus tosiaan etenee mitään väistämättä ja vastoinkäymisistä välittämättä. Mutta entäs sitten kun joku alkaakin ampua takaisin? Tarja ei viitsinyt, Burbulis jo uhkasi, Manusta ei vielä tiedä...

http://aluepalautus.net/index2.htm
http://prokarelia.net/fi/

Ei kommentteja: